Utolsó kommentek

  • juliacska.kulka1988: naggyon durva, nekem főleg a második tetszett (2011.02.07. 18:22) Első Nap
  • randomuser1: monnyuk tényleg vicces. a kommentek főleg, ez egy ősrégi átverés paródiája... jóhogy megrendezet... (2011.02.06. 13:23) Első poén...
  • lilike44 (törölt): megrendezett........ (2011.02.06. 12:40) Első poén...
  • VitalijOrlov: nem tudom de kurva nagy szerintem... (2011.02.05. 21:39) Első poén...
  • Olikincs: ez tuti megrendezett (2011.02.05. 19:59) Első poén...
  • Utolsó 20

Debreceni Egyetemista

A Debreceni Egyetemi életről,a megpróbáltatásokról,az unalmas hétköznapokról vagy éppen a jól sikerült estékről szól.Nem kiszínezve, hanem teljesen diák szemszögéből bemutatva milyen is egyetemistának lenni.

Friss topikok

  • juliacska.kulka1988: naggyon durva, nekem főleg a második tetszett (2011.02.07. 18:22) Első Nap
  • randomuser1: monnyuk tényleg vicces. a kommentek főleg, ez egy ősrégi átverés paródiája... jóhogy megrendezet... (2011.02.06. 13:23) Első poén...

Linkblog

Pesszizmus

2011.05.12. 23:08 VitalijOrlov

 Igen.Erről is szó esik.És ,hát érdekes,mivel enyhén ittas állapotban írom megint az ilyen nagy életről szóló tanulságot.Gondoljunk csak bele.Mi az ami hajt minket?Mi az amiért élünk?Egyértelműen a jobb.A jobb,hogy igen is sokkal jobban fog alakulni minden ahogy most.De szerintem ez egy kibaszott nagy hülyeség.Ha számítunk a jobbra és azt hisszük,hogy igen is egyszer eljön majd a mi időnk akkor semmi mást nem érünk el csak azt,hogy ha elbukunk akkor kurva nagyot fogunk bukni.És miért?Mert csak a jóra számítottunk.Én személy szerint szeretem jobban felfogni a dolgokat pesszimista nézettel.Hogy is mondjam,inkább számítok a rosszra.Ebben lehet van hiba,de így kevesebb csalódás ér és inkább beletörődés lesz a vége.És ebben látom a rációt.Miért számítsak jobbra,ha úgy is csak szarabb lesz?!Minek?!Hogy majd magamat tegyem tönkre azzal,hogy ez meg az nem jött össze.Jó összképében az ember személyiségét kicsit lehúzza,de ez van.De viszont a kisebb sikereknek jobban tud örülni mint akármi másnak.Könnyebben tud túllépni dolgokon mint más.Mondjuk a holnapok csak szürkének és folytonosnak és már megéltnek tűnnek.Lehet ez egy fajta menekülés.Egy menekülés a megpróbáltatásoktól és attól ,hogy szembenézzünk azzal amivel valójában kellene.De mi van ha ez már megtörtént?!1000x néztünk szembe önmagunkkal és 1000x vívtuk meg azt a csatát aminek semmi értelme nem volt,mert nem jutottunk se előrébb se hátrébb.Én ilyenkor azt mondom.Szarjunk bele az egészbe úgy,ahogy van és majd alakul minden ahogy alakulnia kell.Merjünk remélni ,de ne túl nagyot.Kételkedjünk,de annyira ,hogy elveszítsük önmagunkat!!!Az élet nem szép.Az élet nem mézesmadzag.Az élet olyan amilyennek megéljük,amit kapunk,csak tudnunk kell észrevenni és kihasználni a lehetőségeket amikkel szemben állunk!!!Zárásképp annyit mondanék,hogy : Fogadd el azt amid van és légy az aki vagy!!!Ne próbálj meg változtatni semmin.Változzon a VILÁG!!!!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://debreceniegyetemista.blog.hu/api/trackback/id/tr692899574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása