Utolsó kommentek

  • juliacska.kulka1988: naggyon durva, nekem főleg a második tetszett (2011.02.07. 18:22) Első Nap
  • randomuser1: monnyuk tényleg vicces. a kommentek főleg, ez egy ősrégi átverés paródiája... jóhogy megrendezet... (2011.02.06. 13:23) Első poén...
  • lilike44 (törölt): megrendezett........ (2011.02.06. 12:40) Első poén...
  • VitalijOrlov: nem tudom de kurva nagy szerintem... (2011.02.05. 21:39) Első poén...
  • Olikincs: ez tuti megrendezett (2011.02.05. 19:59) Első poén...
  • Utolsó 20

Debreceni Egyetemista

A Debreceni Egyetemi életről,a megpróbáltatásokról,az unalmas hétköznapokról vagy éppen a jól sikerült estékről szól.Nem kiszínezve, hanem teljesen diák szemszögéből bemutatva milyen is egyetemistának lenni.

Friss topikok

  • juliacska.kulka1988: naggyon durva, nekem főleg a második tetszett (2011.02.07. 18:22) Első Nap
  • randomuser1: monnyuk tényleg vicces. a kommentek főleg, ez egy ősrégi átverés paródiája... jóhogy megrendezet... (2011.02.06. 13:23) Első poén...

Linkblog

Love Chemistry

2011.03.23. 01:16 VitalijOrlov

A legtöbben tudják miről beszélek mikor a cím első szavát olvassák,vagyis inkább már érezték.Arról a különös érzésről lenne szó amikor azt érzed,hogy hirtelen lelassul a világ, a szíved egyre gyorsabban ver, és nem érdekel semmi más csak ő ,ami olyan eufórikus állapotba ringat, melynek hatására mindenre elszántak vagyunk.

Szólj hozzá!

Soundcheck

2011.03.21. 00:14 VitalijOrlov

Számomra pár olyan hang amit szívesen hallanék a garázsomban...Persze most motorokról van szó.:D

Szólj hozzá!

Freestyle Motocross

2011.03.20. 23:39 VitalijOrlov

Már csak a cím láttán elindul bennem az ellenállhatatlan kényszer,hogy kis kétütemű motoromat beindítsam egy eső utáni időben kimenjek a mezőre terepezni.Maga az érzés,a szívatás utáni el nem égett benzin és kátrány keverékének a bolydító illata és az a hihetetlen és megmagyarázhatatlan szabadság érzés amivel teljes magabiztossággal vágok neki az útnak.Mindig is szerettem volna egy nagyobb motort,de nekem egy simson jutott.Nem baj mert ami késik az nem múlik,de addig is ezt kell megbecsülni.A következő videó csokorban pár eszméletlen felvételt szeretnék bemutatni.

Szólj hozzá!

Idegesítő oldalak

2011.03.15. 17:50 VitalijOrlov

 Itt kimondottan azokra a kis flash alapú dolgokra gondolok amit ha az ember 10 percnél tovább néz akkor agyhalált kap.:D

Fel is sorolok néhányat és próbáljátok ki ,hogy ki meddig bírja idegekkel.Csalni nem ér!!!Tudatmódosító szerek és alkohol befolyása alatt érvénytelennek számít a próbálkozás!!! :D

http://jone96.dtsh.hu/aaah.html

http://www.millionthankyous.com

Aki tud még hasonlót nyugodtan megoszthatja!!!

 

 

Szólj hozzá!

Állatira berúgva

2011.03.07. 00:16 VitalijOrlov

Az állatok se vetik meg az alkoholt.Csak vajon ők mit mondanak egymásnak mikor ivászathoz készülnek?Mert haverok között hallottam már azt,hogy:Berúgok mint az állat!De akkor az állatok gondolom valami hasonlót mondhatnak.:Pistára iszom magam!

A következő videókban néhány állatot láthatunk olyan állapotban amire még az anyjuk se lenne büszke.XD.

Szólj hozzá!

Drogokról néhány szó ...

2011.03.06. 15:33 VitalijOrlov

A blog-omon még erről nem volt szó,de hát mindennek el kell jönnie.Személy szerint úgy vagyok a témával,hogy inkább pia mint a drogok mert kitudja mi van azokban és mit tesz tönkre végleg az agyban,vagy mi is a hatóanyaga.Mondjuk a muzsikás tabis bor az utóhatásaival már lassan drognak számíthatna.XD.Jó, gondolom felmerült bennetek az a kérdés is biztos ,hogy a fűvel mi van?Én úgy vagyok vele,hogy az legalább természetes és nem szintetikus úton van előállítva,de persze az is illegális hazánkban.Én a füvet a jobbik rossznak tartom.Vagyis előbb kellene megszüntetni a partydrogokat mert azok sokkal károsabbak és veszélyesebbek.De elég a saját szemszögemnek népszerűsítéséből,mert hát ez is csak egy vélemény ami olyan mint egy segglyuk.Mindenkinek van,de senki se kíváncsi rá.

A következő videócsokorban szeretném bemutatni pár vicces vagy éppen valós videóval ezeknek a hatását szemléltetni.(LSD,Salvia Divinorum,...)

Szólj hozzá!

Érdekes tegnap esti álom

2011.03.06. 12:30 VitalijOrlov

Tegnap este utolsó posztom leírása után olyan érdekes álmodtam.Nem tudom honnan jött ez az agyatlanság,lehet azért mert alapból jutnak ilyen hülyeségek az eszembe vagy csak azért mert tegnap este nehéz kaját ettem.Én az utóbbira tippelnék.Na szóval az egész ott kezdődött,hogy egyik kedvenc pecahelyemen voltam és járkáltam körbe a tavat. Van még tovább!!!Katt!!!

Szólj hozzá!

Esti elmélkedés

2011.03.05. 23:45 VitalijOrlov

 

Ma éjszaka volt valami ami miatt nem tudtam nyugodni.Vagyis fogalmazzunk úgy,hogy járt az agyam egy dolgon amit gondoltam leírok.Mert hát az első posztomban közöltem veletek,hogy lesz ilyen is.

Azon gondolkoztam hogy mi is az valójában ,hogy barátság.Magával a jelentésével szerintem nem igazán foglalkozott senki.Barátnak mondjuk azt akit régóta ismerünk,szívesen elbeszélgetünk vele,érdekel minket mi történik az illetővel ha éppen nem látjuk vagy esetleg segítségért fordulunk hozzá ha bajban vagyunk és megbízunk benne anélkül,hogy azt kimondanánk.Viszont van az a mondás is hogy : " Az ellenségem ellensége a barátom. " Ebben az az érdekes,hogy semmilyen kapcsolat nem fűz hozzá csak a közös érdekek.A világ történései ennek a mondásnak a helyességét sokszor bebizonyították. Katt még van tovább!!!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása